Støt kulturen i Slagelse

Retur

Returnering

Der er ikke returret på armbånd til Kulturnatten, der er adgangsgivende til udvalgte arrangementer på Kulturnatten og til at deltage i konkurrence på Sct Michaels Nat.

Andre varer end armbånd kan returneres. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Varen skal senest 14 dage efter anmeldelse af fortrydelse returneres.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@kulturnat.dk, husk at angive ordrenummer i emnet. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Varen kan enten returneres, hvor du hentede den, eller sendes til:

Sct Michaels Nat
Søndre Stationsvej 26, 1. sal
4200 Slagelse

Eventuelle returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du kan ikke returnere varen ved at nægte at modtage varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Når vi har modtaget din besked om, at du ønsker at fortryde købet, og vi har modtaget den returnerede vare, sætter vi beløbet ind på det betalingskort, der blev benyttet ved købet.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må gerne tage den ud af emballagen, men pas på den ikke bliver beskidt eller ridset.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.