Støt kulturen i Slagelse

Handelsbetingelser

Når du handler hos kulturnat.dk, accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Betaling

Kulturnat.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er klar til afhentning.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Kulturnat.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering /click and collect

Køb på kulturnat.dk fungerer som click og collect. Armbånd til Kulturnatten og andre varer bestilt via kulturnat.dk kan afhentes her:

  • Gunner V Ure og Smykker, Rosengade 17, 4200 Slagelse
  • Sekretariatet for Sct Michaels Nat, Industrivej 1, 2. sal, 4200 Slagelse

Du får en besked fra webshoppen, når dine varer er klar til afhentning. Du kan kun afhente det sted du valgte, da du foretog dit køb.

Returnering

Der er ikke returret på armbånd til Kulturnatten, der er adgangsgivende til udvalgte arrangementer på Kulturnatten og til at deltage i konkurrence på Sct Michaels Nat.

Andre varer end armbånd kan returneres. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Varen skal senest 14 dage efter anmeldelse af fortrydelse returneres.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@kulturnat.dk, husk at angive ordrenummer i emnet. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Varen kan enten returneres, hvor du hentede den, eller sendes til:

Sct Michaels Nat
Industrivej 1, 2. sal
4200 Slagelse

Eventuelle returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du kan ikke returnere varen ved at nægte at modtage varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Når vi har modtaget din besked om, at du ønsker at fortryde købet, og vi har modtaget den returnerede vare, sætter vi beløbet ind på det betalingskort, der blev benyttet ved købet.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må gerne tage den ud af emballagen, men pas på den ikke bliver beskidt eller ridset.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret

Der er ikke reklamationsret på armbånd til kulturnatten.

På øvrige varer gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Kulturnat.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@kulturnat.dk 

Virksomhedsoplysninger

Sct Michaels Nat

Industrivej 1, 2. sal

4200 Slagelse

CVR. 26 58 06 84
Tlf: 51 26 22 99
Email: kontakt@kulturnat.dk