Indvielse af galvmaleri fra kl. 18.45

Foreningen bag Sct Michaels Nat har den store glæde at invitere alle til indvielse af det nye store galvmaleri på Christiansgade. Det foregår i dag på Kulturnatten – som en del af åbningsshowet på Nytorv

Kl. ca. 18.45 går Slagelse Garden går foran borgmester Knud Vincents og vores formand Janette Christensen fra Nytorv imod Christiansgade og vi håber, at alle følger med til Christiansgade.

Kl. ca. 19 er der indvielse af det nye gavlmaleri. Galvmaleriet er sponsoreret af foreningen bag Sct Michaels Nat og udført af to street art kunstnere fra øverste hylde, nemlig Peter Skensved og Jens Stentoft fra IfUK (Institut for Urban Kunst). De to kunstnere har haft den store pensel og tommestok fremme for at kunne male det kæmpe maleri, som er 16 m høj og 30 m bredt. Og har selvfølgelig også måtte bruge lifte, som er leveret af Slagelse Liftudlejning.

Motivet har en særlig betydning for Kulturnatten, som du måske kan gætte – men den vender vi tilbage til efter indvielsen.

Åbningsshowet på Nytorv holder pause, mens indvielsen på Christiansgade finder sted. Efter indvielsen går vi tilbage til Nytorv, hvor åbningshowet forsætter kl. ca. 19.15, hvor Second Venue underholder.