Tilmelding

Tilmeld jeres arrangement

Læs betingelserne inden du forsætter og tilmelder dit event

Alle aktører

For at blive kunne medvirke i Sct Michaels Nat og komme med i programmet, er det en betingelse, at der indgår et indslag inden for kunst, kultur eller fritid. Det kan være optræden af et band – en kunstner, der udstiller malerier, udstilling af kunsthåndværk, danseopvisning eller lignende. Hvis du er i tvivl, så kontakt sekretariatet: kontakt@kulturnat.dk.

Frivillige foreninger

Frivillige / foreninger deltager gratis i Sct Michaels Nat (men står selv for evt. udgifter)

Aktiviteter – udendørs
Sekretariatet for Sct Michaels Nat koordinerer og beslutter alle udendørs arrangementer på Kulturnatten. Det betyder, at det er sekretariatet, der beslutter sted og tidspunkt. Sekretariatet prøver selvfølgelig at imødekomme ønsker fra foreninger/aktører mest muligt. 

Aktiviteter – indendørs
Sct Michaels Nat råder ikke over indendørs faciliteter ved Kulturnatten. Hvis arrangementet skal foregå indendørs fx VestsjællandsCentret, i Musikhuset, i en kirke, i en bank og lignende, skal aktøren selv aftale nærmere med det pågældende sted.

Teknisk udstyr
Foreningen/aktøren skal selv sørge for al teknisk udstyr.

Udskænkning af alkohol
Hvis foreningen/aktøren ønsker servering og udskænkning af øl/vin/spiritus, skal man selv sørge for udskænkningstilladelse.

Salg af Kulturarmbånd
Vær opmærksom på at din forening kan tjene 5 kr. pr. solgt Kulturarmbånd. Kontakt sekretariatet, hvis din forening vil hjælpe med at sælge armbånd.

Virksomheder

For at blive en del af programmet på Sct Michaels Nat skal virksomheder tegne mindst en kulturpakke 1 til 1495 kr. Der er desuden en betingelse, at der i eventet, fx Åbent Hus indgår et indslag inden for kunst, kultur eller fritid. Det kan være optræden af et band – en kunstner, der udstiller malerier, udstilling af kunsthåndværk og lignende.

Læs mere under Bliv Sponsor på kulturnat.dk. Når virksomheden tegner en kulturpakke, opnår virksomheden samtidig ret til at bruge Sct Michaels Nats logo i sin markedsføring.

Ulovlig brug af logo
Det koster 2000 kr., hvis en virksomhed, der ikke har tegnet en kulturpakke, bruger Sct Michaels Nats logo (både det nye og tidligere logoer)

Kontakt

Kontakt sekretariatet for Sct Michaels Nat, hvis du har spørgsmål. Send mail til kontakt@kulturnat.dk eller ring tlf. 51 26 22 99.

Redigeret 17. maj 2024

31. maj
Sekretariatet sender invitationer pr. mail ud til de foreninger, der tidligere har deltaget på Sct Michaels Nat. Foreningerne / de frivillige aktører tilmelder sig online via linket:

1. august:
Sidste for tilmelding for frivillige aktører i forhold til at komme med i det trykte program.

25. august:
Sidste frist for indtastning af arrangementer online, men aktører kan kontakte sekretariatet for rettelser / ændringer.

16. september:
Hele programmet for Sct Michaels Nat 2024 offentliggøres.

16. september:
Salg af armbånd starter – foreninger kan tjene 5 kr. pr. solgt armbånd. Kontakt sekretariatet, hvis din forening gerne vil sælge armbånd.

27. september:
Sct Michaels Nat i Slagelse – største kulturnat udenfor København finder sted.

11. oktober:
Sidste frist for foreningernes afregning til sekretariatet ift. salg af armbånd.

 

Tilmeldingsformular

Upload billede

Vi anbefaler billedstørrelse på 1200px bredde og 900px højde eller større i formatet jpg. Større billeder beskæres automatisk til den anbefalede størrelse. Maksimum filstørrelse 5 MB

Foretrukne sted og tidspunkt

I modtager en mail med bekræftelse på jeres tilmelding. Vi gennemgår tilmeldingerne og udgiver dem løbende i programmet på hjemmesiden. Hvis I har rettelser til de informationer, I har indsendt, kan I skrive til os på kontakt@kulturnat.dk.