fbpx

Medley Koncert

Koncert med bandet Medley på Nytorv. Medley leverer deres helt eget festfyrværkeri af populære hits, og der er noget for enhver smag – fra Abba til Alice Cooper og fra Dodo til DAD.

Sct. Michaels Nat sluttes som bekendt af med et brag, når det imponerende fyrværkeri skydes af på Rådhuspladsen til midnat. Og et brag er der også lagt op til de sidste par timer af Sct. Michaels Nat, når MEDLEY går på scenen på Nytorv fra kl. 22. De leverer deres helt eget festfyrværkeri af populære hits, og der er noget for enhver smag – fra Abba til Alice Cooper og fra Dodo til DAD. Skulle det være blevet lidt køligt ud på aftenen, så kom og dans dig varm til et godt gammeldags asfaltbal til et af Vestsjællands mest populære festorkestre.

MEDLEY fejrer sit 20-års jubilæum til næste år, så mange har gennem årene stiftet bekendtskab med bandets energiske sangerinde, Marlene Holmelund, og hendes 4 drenge, Thomas Lyng Poulsen, Carsten Pedersen, René Eriksen og Ole Lund Sørensen. Senest har de spillet to fantastiske koncerter i Anlægget i Slagelse og på Fæstningen i Korsør, hvor de fik sat punktum for årets picnickoncerter med en fest, picnicpublikummet stadig taler om!

Så kom og oplev vores helt eget, lokale toporkester, MEDLEY fra kl. 22 til midnat på Nytorv. (koncerten er gratis)Se mindre

Information

Tidspunkt: 22.00

Arrangør: Sct. Michaels Nat

Adgangstegn nødvendigt: Ja

Sted: Nytorv

Medley Koncert