Kulturrute: H.C. Andersen ruten

Sct Michaels Nat
Kulturrute i Slagelse Midtby - starter i Bredegade
Kl. 18:00
- 12:00

Følg en af de nye kulturruter i Slagelse By. Ruterne har fokus på kultur og kunst. Kulturruterne etableres i samarbejde med vores partner, Slagelse Kommune. Der er p.t. tre kulturruter at vælge imellem Skulpturer i Slagelse Bymidte, H.C. Andersen Ruten og Street Art Ruten

I år er det 200 år siden, at H.C. Andersen kom til Slagelse for at tage sin studentereksamen. Det markerer vi med en særlig H.C. Andersen Kulturrute – og Slagelse Bibliotek laver en minudstilling med H.C. Andersen bøger/eventyr og måske også lidt papirklip. Denne udstilling åbner på Kulturnatten og kan ses i hele oktober.

Her kan du se beskrivelser og kort af H.C. Andersen Ruten, som også kan printes ud:

Udstillingen på Slagelse Bibliotek fra 30. september – 29. oktober

Vidste du, at HC Andersen arbejdede på en tobaksfabrik, da han var barn, og at han var bange for hunde?
Dét og mange andre interessante, morsomme og spændende aspekter af HC Andersens liv og virke kan du dykke ned i, når Slagelse Bibliotek sætter fokus på HC Andersen i en lille udstilling, som du kan besøge fra den 3. til den 29. oktober. I udstillingen kigger vi nærmere på forfatterens mange eventyr, og på hans romaner, digte, rejseskildringer, papirklip og meget mere. Der vil være både lyd, quiz og masser af sjov information at hente – plus en masse gode bøger til at låne med hjem, naturligvis.