fbpx

Augusta & OJ Graff

Byd velkommen til vores lokale graffitimaler med kunstnernavnet OJ/OJ Graff, som udover at male lærreder og graffiti på bestillinger af private, foreninger og erhvervsdrivende, også til dagligt studerer til skolelærer med billedekunst som linjefag.

OJ Graff fortæller om sig selv: Jeg har malet on-and-off i største delen af mit liv. Jeg har altid malet graffiti, i sin originaleform med bogstaver i fokus.
Efter mit nyopstartede projekt OJ Graff er kommet i luften på Facebook er flere forskellige projektet blevet en realitet hvor facader, kiosker, klubhuse bliver dekoreret med farver, motiver og graffiti som man kender det fra gadebilledet. Citatet: “En mere farverig tilstedeværelse” passer godt sammen med min stil, hvor farver og blikfang er i højsædet og dametøjsbutikken Augusta, hvor farverigt samt moderigtigt tøj er til at finde.

Derfor byder Augusta velkommen til Oliver, vores lokale graffitimaler på Sct. Michaels Nat, hvor der vil blive malet graffiti og dekoreret i diverse farver foran butikken.

Information

Tidspunkt: Kl. 16 - 22

Arrangør: Augusta

Adgangstegn nødvendigt:

Sted: Nytorv 6

Augusta & OJ Graff